Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 606

Prosesskontroll

Følgende av våre leverandører leverer utstyr innen Prosesskontroll.

 

Armfield  

Armfield Limited har siden 1875 produsert utstyr for ingeniørfagene.

En rekke av modellene kan i dag kobles opp mot utstyr for datalogging.

Deres avdeling for pedagogiske læremidler designer og produserer utstyr for undervisning innen teknisk fagskole, ingeniørfagene og forskning.

Utstyr fra Armfield benyttes i dag på ingeniørhøgskoler, universiteter og forskningsinstitusjoner verden rundt. Utstyr fra Armfield er kjent for innovativt design og deres kvalitet er uten konkurranse i dagens marked.

Produktutvalget dekker de fleste fagretninger innen ingeniørfagene, og er i konstant utvikling.

Bytronics

Bytronic International Ltd er et Engelsk firma som har spesialisert seg på å lage pedagogiske modeller for bruk i de videregående skoler, tekniske fagskoler og ingeniørhøgskoler.

De leverer utstyr for automasjon, prosesskontroll, mekatronikk, styringsteknikk, elektronikk, kommunikasjon, alternativ energi og pedagogiske simuleringsprogrammer.

Feedback  

Feedback Instruments Limited har vært representert i Norge med sine opplæringssystemer for elektro, elektronikk, telekommunikasjon siden midten av 1960 tallet.

I de siste årene har det også blitt levert utstyr i Norge for prosesstyring, instrumentering, automasjon og mekatronikk.

De er i dag en av de ledende aktørene på markedet for internettbasert opplæring.

Lucas-Nulle
  

Lucas Nulle Lehr- und Messgeräte GmbH.

Tysklands ledende leverandør av læremidler for de tekniske fag på videregående skoler, fagskoler, høgskoler, universiteter og til forsvarets skoler.

De er det ledende firma for nyutvikling av læremidler etter dagens behov.

Programvare er tett integrert i deres undervisningssystemer.

De leverer utstyr for installasjonsteknikk, elektrisk strømforsyning, styringsteknikk, elektroteknikk- og elektronikk, kommunikasjonsteknikk, elektropneumatikk og hydraulikk, mikroprosessorteknikk, automasjon, kjøretøyteknikk og spesialtilpassede møbler og inventar til labaoratorier.