Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 606

Styringsteknikk

Følgende av våre leverandører leverer utstyr innen Styringsteknikk.

 

MatrixMultimedia
  

Matrix Multimedia ble grunnlagt sommeren 1993 med ønsker om å lansere multimedia undervisningssystemer av høy kvalitet. Siden har firmaet produsert et bredt spekter av multimedia opplæringssystemer og tekniske læremidler som daglig benyttes en rekke steder verden rundt.
Firmaet har spesialisert seg innen feltene datateknikk og mikroprosessorteknikk, elektronikkog pneumatikk/mekatronikk.

Bytronics  

Bytronic International Ltd er et Engelsk firma som har spesialisert seg på å lage pedagogiske modeller for bruk i de videregående skoler, tekniske fagskoler og ingeniørhøgskoler.

De leverer utstyr for automasjon, prosesskontroll, mekatronikk, styringsteknikk, elektronikk, kommunikasjon, alternativ energi og pedagogiske simuleringsprogrammer.

Elabo-TS  

ELABO Training systeme produserer læremidler til opplæring i grunnleggende elektroteknikk og elektronikk, Bus systemer, mekatronikk og automatisering.

Utstyret passer både for opplæring i skoler, og til etteropplæring innen bedrift.

Feedback  

Feedback Instruments Limited har vært representert i Norge med sine opplæringssystemer for elektro, elektronikk, telekommunikasjon siden midten av 1960 tallet.

I de siste årene har det også blitt levert utstyr i Norge for prosesstyring, instrumentering, automasjon og mekatronikk.

De er i dag en av de ledende aktørene på markedet for internettbasert opplæring.

K-TEAM  

K-Team Corporation er et Sveitsisk selskap som utvikler og produserer 6 avanserte mobile roboter med et vidt spekter av tilbehør for utvikling og undervisning.

De leverer også miniatyr single board kontrollere for automasjonsindustrien.

Khepera roboten benyttes i mer en 500 høgskoler, universitet og forskningssentre.

Lucas-Nulle
  

Lucas Nulle Lehr- und Messgeräte GmbH.

Tysklands ledende leverandør av læremidler for de tekniske fag på videregående skoler, fagskoler, høgskoler, universiteter og til forsvarets skoler.

De er det ledende firma for nyutvikling av læremidler etter dagens behov.

Programvare er tett integrert i deres undervisningssystemer.

De leverer utstyr for installasjonsteknikk, elektrisk strømforsyning, styringsteknikk, elektroteknikk- og elektronikk, kommunikasjonsteknikk, elektropneumatikk og hydraulikk, mikroprosessorteknikk, automasjon, kjøretøyteknikk og spesialtilpassede møbler og inventar til labaoratorier.